suomeksiin_english

Joustavaa tiedostojen jakoa

Tiedostopankki on ratkaisu yrityksesi tiedostojen hallintaan. Järjestelmän avulla tallennat, järjestelet ja halutessasi jaat suuretkin tiedostot ja kansiot yrityksesi työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaittesi kanssa. Näin voit unohtaa sähköpostien liitetiedosto-ongelmat ja kokorajoitukset.

Järjestelmä on käytössäsi kaikkialla www-selaimen välityksellä, eikä sinun tarvitse asentaa mitään tietokoneellesi. Tiedostot ja kansiot siirtyvät helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta tietopankista omalle työasemallesi ja toisin päin ja valitsemalla automaattisen sähköpostimuistutuksen saat aina tiedon, kun hallitsemaasi kansioon siirretään tai päivitetään tiedostoja.

Käyttäjien oikeuksia hallitaan henkilö- tai tiimikohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja näin rajataan tarkasti, kuka saa mitäkin tiedostoa muokata, katsella ja kopioida. Käyttäjäryhmiä muodostamalla jaat kansioita nopeasti suurillekin ryhmille ja näin uudet hinnastot ja vaikkapa palaverimuistiot siirtyvät helposti työryhmälle. Voit myös muokatessasi tiedostoa jättää sen yhteyteen omia muistiinpanoja tai kommentteja esimerkiksi tiedoston käyttöoikeuteen liittyvistä rajoituksista tai siitä, mikä versio tiedosto on.

Tiedostopankki asennetaan joko omaan tai jaettuun virtuaalipalvelimeen. Virtuaalipalvelinten tietoturvataso on erittäin korkea. Oman virtuaalipalvelimen toiminta on täysin eriytetty muiden asiakkaiden tiedoista ja palvelimista ja se on ainoastaan asiakkaan omassa käytössä.

Tiedostopankki sisältää:

  • kiintolevytilaa 20 GB HDD
  • kiinteä julkinen IP-osoite
  • Geotrust SLL-sertifikaatti (https), automaattinen ohjaus suojatulle sivustolle
  • Internet-kaista 10mb (kotimaa ja ulkomaa)
  • Palomuuripalvelu
  • Virtuaalipalvelimen päivittäinen varmuuskopiointi, valvonta ja tietoturvapäivitykset

Myyntimme antaa mielellään lisätietoa sähköpostitse osoitteella myynti@easylinehost.fi

Toimistopalvelut

Tiedostopankki
eKirje
Kotisivut
Verkkokauppa
Graafinen suunnittelu
Laajakaistat

Palveluihimme tarvitset vain internet-yhteyden, paikan ja ajan valitset itse.