suomeksiin_english

Autentikoiva SMTP
(Lähtevän sähköpostin palvelin)

Voit lähettää sähköpostia Autentikoiva SMTP -palvelumme avulla kaikkien operaattoreiden verkkoalueilla vaihtamatta lähetysasetuksia sähköpostiohjelmastasi. Tämä on kätevää esimerkiksi työmatkoilla, kun käytät sähköpostia gprs-, 3G- tai WLAN -yhteydellä.

Autentikoiva sähköposti -palvelu parantaa myös normaalikäytössä sähköpostin kulkunopeutta ja luotettavuutta, sillä suuremmilla operaattoreilla saattaa olla aika ajoin ruuhkaa sähköpostipalveluissa. Voit halutessasi käyttää SSL -salausta sähköpostisi suojana. Myös postituslistojen (asiakaskirjeet ja -tiedotteet) käyttö nopeutuu autentikoivan lähtevän sähköpostipalvelun avulla. Autentikoiva sähköposti -palvelu myydään asiakaskohtaisesti ja samaa tunnusta voi yhtäaikaisesti käyttää jopa 50 käyttäjää samalla verkkotunnuksella.

Tarjoamme käyttöösi myös virtuaalipalvelimen, jossa sähköpostisi välitetään sinulle varatun IP-osoitteen kautta. Hoidamme ja ylläpidämme virtuaalipalvelimen asetukset puolestasi.

Autentikoivien sähköpostipalveluiden tai virtuaalipalvelimen käyttöönotto ei edellytä Easylinehostin kautta tilattuja sähköpostitilejä tai verkkotunnusta. Voit ottaa palvelumme käyttöön mille verkkotunnuksellesi tahansa.

Hinnasto

Avausmaksu 0 €
ELH Autentikoiva SMTP -Palvelu 8,50 € / kk (max. 50 käyttäjää / verkkotunnus)
ELH Autentikoiva SMTP -Palvelu virtuaalipalvelimella (max. 250 käyttäjää / verkkotunnus) 28 € / kk

Laskutuskausi 12 kk
Hinnat sisältävät alv. 24 %

Vastaamme mielellämme palveluita koskeviin lisäkysymyksiin sähköpostilla helpdesk@easylinehost.fi

Muut palvelut

IT-tukipalvelut
Autentikoiva lähtevän postin palvelin
Roskapostisuodatus
Domainit
Nimipalvelun ylläpito

Kauttamme saat huippuedulliset domainit ja monipuoliset palvelut.

Sähköpostipalveluillamme tehostat sähköpostisi käyttöä. Suodatus karsii roskapostit pois ja autentikoiva lähtevän postin palvelin takaa, että sähköpostisi lähtevät luotettavasti matkaan.