suomeksiin_english

Roskaposti- ja virussuodatuspalvelu

Roskaposti on sähköpostin kiusallisimpia haittoja. Roskapostin vastaanottaminen kuormittaa palvelinresursseja ja vie sähköpostin käyttäjien aikaa. Palvelu tuo välittömiä kustannussäästöjä, kun ei-toivottujen viestien läpikäyntiin kuluva aika vähenee.

Suodatuksella säästöjä ja tehokkuutta työntekoon

Joidenkin arvioiden mukaan nyt jo yli puolet kaikesta sähköpostiliikenteestä on roskapostia. Työaikaa säästyy, kun aikaa ei enää kulu roskapostin läpikäyntiin. Samalla suojataan käyttäjien tietokoneita roskapostin mukana tulevilta haittaohjelmilta.

Roskapostin suodatus yli 96%:n tarkkuudella

Viestien monimuotoisuudesta johtuen aivan kaikkea roskapostia ei ole mahdollista poistaa automaattisesti. Palvelumme tarkistaa automaattisesti kaikki sähköpostilaatikkoon tulevat viestit liitetiedostoineen hyödyntäen useaa erillistä torjuntamenetelmää ja pysäyttää viruksia ja vakoiluohjelmia sisältävät viestit. Oikean postin kulkua järjestelmä ei hidasta.

Järjestelmämme tukee salattua yhteyttä, joten mikäli lähettävä- ja vastaanottava palvelin tukevat salausta on viestin välitys kokonaisuudessaan salattua. Jos järjestelmämme ei pysty toimittamaan viestiä perille, se toimittaa sen eteenpäin asiakkaan verkkotunnuksen toissijaiselle postipalvelimelle. Easylinehostilla sijaitseviin sähköpostilaatikoihin toissijaiset palvelimemme yrittävät toimittaa viestejä 12 päivän ajan, tämä aika on palveluntarjoajasta riippuvainen.

Vaivaton käyttöönotto

Suodatuspalveluamme varten tarvitset vain oman verkkotunnusosoitteen. Suodatettavat sähköpostilaatikot voivat sijaita Easylinehostin, toisen operaattorin tai asiakkaan omalla palvelimella. Suodatus avataan verkkotunnuskohtaisesti koskemaan kaikkia tilatun verkkotunnuksen sähköposteja. Sähköpostiohjelmiin ei tarvitse tehdä muutoksia eikä koneellesi tarvitse asentaa uusia ohjelmia.

Hinnasto

Avausmaksu 0 €
Kuukausimaksu 9 € (hinta sisältää viiden sähköpostilaatikon suodatuksen)
Lisäpostilaatikot + 1.22 € / kpl / kk
Domainkohtainen viikottainen raportointi sähköpostilla 7 eur / kk

Laskutuskausi 6 kk
Hinnat sisältävät alv. 24 %

Vastaamme mielellämme palveluita koskeviin lisäkysymyksiin sähköpostilla helpdesk@easylinehost.fi

Muut palvelut

IT-tukipalvelut
Autentikoiva lähtevän postin palvelin
Roskapostisuodatus
Domainit
Nimipalvelun ylläpito

Kauttamme saat huippuedulliset domainit ja monipuoliset palvelut.

Sähköpostipalveluillamme tehostat sähköpostisi käyttöä. Suodatus karsii roskapostit pois ja autentikoiva lähtevän postin palvelin takaa, että sähköpostisi lähtevät luotettavasti matkaan.