suomeksiin_english

DataInSafe - etävarmistus­palvelu

Onhan työasemasi tai palvelimesi tiedot varmuuskopioitu? Varmuuskopiointi on tärkein vakuutus, jonka voit tiedoillesi antaa.

Tiedon katoaminen on todellinen riski, ja siitä koituu usein suurta vahinkoa. Huolehdi siis tietojesi säilymisestä myös yllättävissä tilanteissa. Tarjoamme sinulle helpon ratkaisun tietojesi turvaamiseen. Palvelumme varmistaa niin palvelimesi kuin työasemasikin. Varmuuskopioidut tiedostot säilytetään salakirjoitettuna pankkiholvissa Suomessa.

Varmuuskopiointiohjelman asentamalla saat palautettua tietosi kaikkialla maailmassa mille tahansa koneelle. Tietosi ovat vain muutaman klikkauksen takana, ja tiedon palautus tapahtuu silmänräpäyksessä.

Palvelun käyttö on vaivatonta eikä vaadi erityistä opettelua. Asennuksen jälkeen varmuuskopioinnit hoituvat automaattisesti käyttäjän huomaamatta.

Työaseman varmuuskopiointi 5 GB 10 GB 50 GB 100 GB yli 100 GB
Hinta / kk 6,20 € 12,40 € 55,80 € 93 € Pyydä tarjous
Aloitusmaksu
(vuoden sopimus)
74,40 € 74,40 € 74,40 € 74,40 € Pyydä tarjous
Pyydä tarjous, kun haluat palvelun useammalle työasemalle. Aloitusmaksu sisältää ohjelman asennuksen etäyhteydellä. Hintoihin sisältyy ALV 24%.
Palvelimen varmuuskopiointi 100 GB 250 GB 500 GB yli 500 GB
Hinta / kk 93 € 124 € 186 € Pyydä tarjous
Aloitusmaksu (vuoden sopimus) 390 € 390 € 390 € Pyydä tarjous
Pyydä tarjous, kun haluat palvelun useammalle palvelimelle. Aloitusmaksu sisältää ohjelman asennuksen etäyhteydellä. Hintoihin sisältyy ALV 24%.

DataInSafe valvonta- ja käytettävyyspalvelu

Valvontapalvelulla turvaat palveluidesi saumattoman toiminnan. Selkeiden hälytysten, listausten ja graafien ansiosta valvonnan käyttö on helppoa.

Ehkäise ongelmat ennalta

Kriittisten järjestelmien kaatuminen voi pysäyttää koko liiketoiminnan ja aiheuttaa tuhansien eurojen menetyksen. Valvontapalvelulla ehkäiset ongelmat ennen niiden syntymistä. Samalla parannat palveluidesi tietoturvaa, koska näet heti puuttuvat tietoturvapäivitykset.

DataInSafe-valvonnasta saat tietoa järjestelmistä ympäri vuorokauden, ja sen avulla on mahdollista tarkastella tapahtumia tietyllä ajanjaksolla sekä ennakoida niiden perusteella tulevaisuutta. Tiedoista näet myös palveluiden käytettävyyden eli käyttökatkot ja vasteajat. Vasteajat paljastavat muun muassa verkkosivujen aukeamisnopeudet ja tietokantapalvelinten vastausajat. Valvonta sopii mille tahansa yritykselle, joka haluaa varmistaa asiakkaidensa tai omien palveluidensa laadukkaan toiminnan.

Monipuoliset ominaisuudet

Valvontaan asetetaan halutut raja-arvot, joiden mukaan luodaan hälytyksiä. Esimerkiksi levytilan täyttymisestä saadaan varoitus, kun levytilasta on käytössä yli 80 prosenttia, jolloin jää vielä aikaa tehdä korjaavat toimet. Hälytykset toimitetaan joko sähköpostitse tai tekstiviestitse. Monipuolisista graafeista voi nähdä myös sellaisia järjestelmien toiminnan poikkeavuuksia, jotka eivät automaattisesti aiheuta hälytystä, esimerkiksi verkkoliikenteen kuormituksen.

Valvottavia kohteita ovat:

  • levytila
  • muistin käyttö
  • prosessorikuormitus
  • lokitiedostot
  • verkon kuormitus
  • monet TCP/UDP/ICMP-palvelut (esimerkiksi http, smtp, imap, pop, ping)
  • vasteajat palveluista (esimerkiksi www, tietokanta, sähköposti)
  • tietoturvapäivitykset.

Teknisesti valvonta tapahtuu SNMP-kyselyiden avulla tai valvottavalle laitteelle asennettavalla agentilla. Palvelin voi sijaita missä päin maailmaa tahansa. Valvontaa voidaan tehdä niin virtuaalisille kuin fyysisillekin laitteille, myös pilvipalveluille. Palveluun on saatavissa oma asiakaskohtainen näkymä.