suomeksiin_english

Päivitä verkkosivusi missä vain ja milloin vain

Matkalla tai mökillä? Ei hätää. Sivuston ylläpito ei sido sinua enää konttoriin. Monipuolisten apuvälineiden avulla voit muokata sivustoja myös mobiililaitteilla. Näin saat toteutettua ideasi sivustolla ajasta ja paikasta riippumatta.

Helppokäyttöinen hallintapaneeli soveltuu sekä aloittelijalle että tottuneelle sivuston ylläpitäjälle. Perustaidot tekstinkäsittelyohjelman käytöstä riittävät.

Tehokasta ja turvallista

Wordpress on yksi maailman suosituimmista julkaisujärjestelmistä. Aktiivinen käyttäjäyhteisö kehittää sen ominaisuuksia jatkuvasti.

Wordpress-asiakkaillemme olemme varanneet oman palvelimen. Sivustosi toimivat nopeasti ja ovat suojattuja tietoturvauhkia vastaan. Varmuuskopioimme sivustot aina kolmeksi päiväksi taaksepäin, mutta ottakaa yhteyttä, jos tarvitsette pitempiä varmistusaikoja.

Easy-kotisivupaketilla verkkosivut nopeasti käyttöön

Gold-verkkosivut toiveidesi mukaisesti suunniteltuna

Saatte valmiit verkkosivut alkaen hintaan 950 euroa. Hinta sisältää

  • WordPressin asennuksen
  • yritysilmeenne mukaisen ulkoasun
  • responsiivisen toteutuksen (toimii kaikilla laitteilla)
  • hyvän teknisen hakukonenäkyvyyden
  • 1 h koulutuksen WordPress-julkaisujärjestelmän käyttöön
  • palautelomakkeen asennuksen.

Kuukausikustannus sivutilasta on 25 euroa. Siihen sisältyvät ohjelmiston päivityksien asennukset, verkkotunnuksen nimipalvelut ja 1 GB tilaa sähköposteille. Hintoihin lisätään ALV 24%.

Onko teillä erityistarpeita? Ottakaa yhteyttä meihin! Suunnittelemme ja toteutamme juuri teidän tarpeisiinne sopivan sivustokokonaisuuden.

Toimistopalvelut

Tiedostopankki
eKirje
Kotisivut
Verkkokauppa
Graafinen suunnittelu
Laajakaistat

Palveluihimme tarvitset vain internet-yhteyden, paikan ja ajan valitset itse.